PROFHILO 2 ML

Vad är PROFHILO?


Vår behandling med PROFHILO görs med en Hyaluronsyra av högsta koncentration.
PROFHILO behandling är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.


Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper till att bibehålla fukt i kroppen samt att bidra till kollagenproduktionen. Hyaluronsyra finns bland annat i huden, i leder samt i annan bindväv. I takt med att huden åldras minskar produktionen av Hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande och huden. Vår behandling med PROFHILO återskapar hudens depåer av fukt och
Hyaluronsyra.


Hur går behandlingen till?


PROFHILO är en injektionsbehandling som genomförs strax under hudens yttersta lager. I epidermis sprider sig Hyaluronsyran under kontrollerade former och reparerar med hudens vävnad för att omedelbart återaktivera den naturliga hydreringen. Som ett resultat ökar produktionen av Elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hud.


När väntas maximal effekt efter PROFHILO?


Effekten kommer delvis omedelbart med maximal effekt två månader efter genomfört behandling.
I regel rekommenderas två PROFHILO behandlingar med en månad emellan. Därefter kan behandlingen upprepas ex 1-2 gånger per år för att bibehålla effekten.


Vanliga områden att behandla med PROFHILO:


● Ansikte
● Halsen
● Händer
● Armar