NÄSA KORRIGERA MED FILLER

Näsan är en av de viktigaste delarna av våra ansikten och en skönhetspunkt som går att korrigera och ändra utefter behov.
Det finns många som vill ändra form på sin näsa, kanske för att man inte är nöjd med sin profil. Det kan finnas en puckel som man vill ta bort eller kanske korrigera en nästipp som buktar nedåt. Även näsrynkor kan ibland vara besvärande.
Hur går behandling till?


Små droppar av hudfiller injiceras i näsan med en tunn nål. Beroende på patientens önskan och behov, placeras fillern i näsryggen för att ”gömma” knölar, korrigera böjda näsor för att göra näsan rak samt lyfta nästippen. De fantastiska resultaten ändrar hela ansiktsprofilen med minimala bieffekter. Behandlingen tar maximum 40 minuter vid behov av salva lokalbedövningen, resultat varar upp till 6-18 månader beroende på individen.


Biverkningar efter fillerbehandling av näsan?


Näsan är känslig och det är vanligt att området ömmar och spänner de närmsta dagarna efter behandlingen. Rodnad och svullnad är också vanligt. I ytterst sällsynta fall kan allvarligare biverkningar förekomma och din injektionsbehandlare kommer att gå igenom detta med dig i samband med konsultation och rekommendationer gällande din eftervård.


Vanliga problem


● Näsan har en puckel
● Näsan är sned
● Nedåtbuktande nästipp i samband med leende
● Rynkor på näsryggen (Bunny Lines)