HÅRFILLER

(huvud & skägg)

Hårfiller är en säker behandling mot håravfall.

Dr.cyj injektion har visat anmärkningsvärda resultat på att återfå håret. Dr.cyj stimulerar hårväxten upp till 26% oavsett bakomliggande orsak till håravfall.

 

Peptid Teknik är den senaste metoden för att råda bot mot håravfall. Dr. CYJ Hair Filler är en unik injektions gel med peptider som kommunicerar till kroppens celler att själva motverka håravfallet. Resultatet är individuellt men ibland kan man se resultat med hår filler redan efter andra eller tredje behandlingen. Dr.cyj väcker hårsäckar som vilofasen.

 

Med denna produkt kommer man inte bara stoppa håravfall utan ökar antal hårstrån från 16 till 26 procent, densiteten i area ökas upp till 36 procent och hårstrå tjocklek upp till 33 procent. De nya hårstråna behåller sin normala färg och inte grått. Peptidbindningen stimulerar stamcellerna vid hårsäckar genom att uttrycka tillväxtfaktorer HGF och VEGF så att håret börja växa igen.

 

Hur går behandlingen till?

 

Hair Filler injiceras i hårbotten, en spruta/1ml räcker till ett område lika stort som cirka en handflata, för dig med större kala områden krävs det mer än 1ml per behandling.

 

Hur många behandlingar behövs?

 

Till stimulering fas behöver man 4 behandlingar, en behandling varannan vecka och totalt 8 veckor. De flesta upptäcker en kännbar skillnad på hårkvaliteten redan efter andra eller tredje behandlingen.

 

Det kan uppstå biverkningar men dessa går över inom en vecka. Rodnad, stickmärken, svullnad, blåmärken.